Välj en sida

Om oss

Om Billån24

Billån24 grundades 2018 med målet att hjälpa privatpersoner att hitta billån med låg ränta. Vi jämför endast låneförmedlare som hjälper privatpersoner att jämföra erbjudanden från ett flera olika långivare, helt kostnadsfritt.

Samarbeten

Billån24 får provision från vissa låneförmedlare genom så kallad affiliate-marknadsföring. Denna provision ger oss möjligheten att erbjuda denna jämförelsetjänst kostnadsfritt för alla besökare.

Ansvarsfriskrivning

Billån24 är en jämförelsetjänst för billån. Vi ger därmed inte ut några lån och om du har några frågor kring ett lån rekommenderar vi att du tar kontakt med respektive låneförmedlare eller långivare.

Vi uppdaterar villkor, räntor och avgifter kontinuerligt. Vi kan däremot inte garantera att angivna räntor och avgifter är aktuella. Vi rekommenderar att du alltid kontrollerar din exakta lånekostnad hos respektive långivare.

Tänk även på att räntan för billån sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar och att beräknade belopp i vår jämförelsetjänst avser den lägsta räntan som erbjuds.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Använd i så fall kontaktformuläret lite längre ned på denna sida.

Kontakt

1 + 5 =